Tietoa yrityksestä

Tietoa yrityksestä

Hitech Chemicals Finland Oy on maaliskuussa 2001 perustettu itsenäinen ja vakavarainen osakeyhtiö. Hitech Chemicals valmistuttaa ja maahantuo markkinoiden tehokkaimpia puhdistusaineita ja huoltotuotteita. Tuotevalikoimaamme kuuluu ainoastaan markkinoiden laadukkaimmat tuotteet jokaisessa tuoteryhmässä. Painopisteemme on ammattikäyttöön ja teollisuuteen tarkoitetuissa ympäristöystävällisissä, pääosin biohajoavissa tuotteissa.

Laatu ja kustannustehokkuus

Korkealaatuinen tuote ei ole välttämättä kallis, päinvastoin se säästää aikaa ja työtä.

Me luotamme asiakkaisiin ja asiakkaat luottavat meihin

Toimintamme perustuu luottamukseen. Takaamme nopeat toimitusajat ja annamme tuotteillemme tyytyväisyys takuun. Luottamuksesta kertoo myös sen, että suurin osa asiakkaistamme on luottanut tuotteisiimme ja palveluihimme vuosien ajan. Yrityksemme kotipaikka on Helsinki, mutta palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen oman myyntihenkilöstön, yhteistyökumppaneiden ja jälleenmyyjien kautta.

Tuotteiden tueksi tarjoamme myös täyden palvelun – käyttökoulutuksen, käyttökohteiden seurannan ja raportoinnin. Tarvittaessa etsimme yhteistyökumppanin suorittamaan työn puolestanne.

Autamme asiakkaitamme kohtaamaan uudet ympäristönsuojelulain asettamat haasteet nykyaikaisten bioteknologian tuotteiden avulla.

Kun haluat säästää aikaa ja helpottaa työtäsi, Hitech Chemicalsin tuotteet ratkaisevat ongelmasi – ympäristöä unohtamatta. Ota yhteyttä meihin, niin kerromme mistä saat tarpeisiisi parhaiten soveltuvat tuotteet.

Ympäristöterveisin

Mikko Hakala
Toimitusjohtaja

Leave a Reply