TEHO Super Kalkinpoistaja

Hitech Chemicals » Tuoteluettelo » Kiinteistöhuolto » TEHO Super Kalkinpoistaja

 

 

 

 

Poistaa tehokkaasti:

• Kalkkia ja virtsakivikerrostumia
• Ruostetta ja värjäytymiä

TEHO Super Kalkinpoistaja on erittäin vahva wc- ja kylpyhuonetilojen kalkinpoistaja. Tuotetta käytetään kalkkikiven, virtsakivikerrostumien, ruosteen ja värjäytymien poistamiseen pisuaareista ja wc -tiloista. Avaa tehokkaasti virtsakiven aiheuttamia tukoksia. Suositellaan käytettäväksi myös vedettömissä pisuaareissa. Säännöllinen käyttö vähentää pahojen hajujen muodostumista ja takaa puhtaan lopputuloksen.

KÄYTTÖOHJE:

Kalkin-, ruosteen- ja värjäytymien poisto pinnoilta: Levitä tuotetta pinnoille ja anna vaikuttaa hetki. Harjaa tai hankaa lika pois. Pinttyneille kerrostumille toista käsittely. Huuhtele lopuksi huolellisesti runsaalla vedellä.

Pisuaarit:
1. Kaada TEHO Super Kalkinpoistajaa hitaasti pisuaariin ja anna sen vaikuttaa muutaman minuutin ajan.
2. Huuhtele huolellisesti pienellä määrällä vettä ja tarkista lähteekö viemäri aukeamaan.
3. Kaada tuotetta jälleen viemäriin ja anna tuotteen vaikuttaa, kunnes tukos on poistunut. Pinttyneille kerrostumille toista käsittely. Kun tukkeutuma on täysin auennut, huuhtele lopuksi runsaalla vedellä.

VAROTOIMENPITEET:

Älä anna tuotteen vaikuttaa pitkään käytettäessä ruostumaton teräs ja kromi pinnoille, pitkä kontaktiaika saattaa aiheuttaa tummentumia. Huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä. Älä koskaan käytä tuotetta yhdessä kloorattujen eikä emäksisten tuotteiden ja kemikaalien kanssa.

AMMATTIKÄYTTÖÖN

pH: < 1

Tuotenumero: 4420

 

Tuote-esite PDF

Price: 0.00€

Leave a Reply