Search
Close this search box.

Markkinoiden parasta ja tehokkainta ylläpitoa

Sähköposti

myynti@hitech.fi

Puhelin

020 7434 780

Laatutyö vaatii laatutuotteet

HITECH CHEMICALS TARJOAA MONIPUOLISET PUHDISTUSAINEET SEKÄ HUOLTOTUOTTEET

Meiltä saat markkinoiden tehokkaimpia puhdistusaineita ja huoltotuotteita, jotka tehostavat työtä ja ratkaisevat asiakkaan ongelmia, olipa kyse sitten teollisuuden, tuotantolaitosten, kunnossapidon tai muiden yrityskäyttöön liittyvien alueiden puhdistuksesta ja ylläpidosta, meillä on ratkaisut.

Painopisteemme on ammattikäyttöön ja teollisuuteen tarkoitetuissa ympäristöystävällisissä, pääosin biohajoavissa tuotteissa.

Kun haluat säästää aikaa ja helpottaa työtäsi, Hitech Chemicalsin tuotteet ratkaisevat ongelmasi – ympäristöä unohtamatta. Ota yhteyttä meihin, niin kerromme mistä saat tarpeisiisi parhaiten soveltuvat tuotteet. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja anna meidän auttaa yritystäsi loistamaan puhtaamman ja tehokkaamman työympäristön avulla.

AMMATTIKÄYTTÖÖN

Laadukkaat PEMCO-voiteluaineet

Hitech Europe Oy on PEMCO-voiteluaineiden virallinen maahantuoja ja ylläpitää Suomen varastoa.

Toimitamme laadukkaat saksalaiset PEMCO-voiteluaineet suoraan raskaankaluston korjaamoille ja kalustoaan itse huoltaville yrityksille. PEMCO-tuotemerkki on ollut öljymarkkinoilla yli kaksikymmentä vuotta ja on ansainnut tänä aikana miljoonien raskaankaluston ammattilaisten kunnioituksen ja luottamuksen kaikkialla maailmassa.

PEMCO-tuotevalikoima sisältää yli 100 erilaista tuotetta synteettisiä ja puolisynteettisiä moottoriöljyjä ja voiteluaineita.

Rasva valikoimamme on laaja, aina patruunoista keskusvoiteluun. Stardust brändi on Suomessa tunnettu rasva merkki, jonka tappi- sekä laakerirasvat ovat erittäin laadukkaita.

Tuotevalikoimamme on hioutunut yhteistyössä asiakkaidemme kanssa niin, että vaativampikin käyttäjä on tyytyväinen ja kalusto pysyy rasvassa.

Paineensietokyky
97%
Tuubien ja keksuvoiteluiden laajuus
95%
NLGI luokkien kattavuus
100%

Hitech on toimittanut Suomeen yli 20 vuoden ajan laadukkaita ja tehokkaita aerosoli tuotteita ammattikäyttöön.

Laaja valikoimamme kattaa laadukkaat tuotteet moneen toimialaan ja kohteeseen

Tehokkuus
95%
Ymäristöystävällisyys
98%
Tyytyväisyystakuu
100%

TEHO Multi 450

TEHO Multi 450 on monikäyttöinen, erittäin tehokas voiteluaine, joka sisältää PTFE:tä, pureutuu tehokkaasti vanhan rasvan ja lian lävitse, voitelee ja suojaa -48°C – +246°C lämpötiloissa.

TEHO Brake Cleaner +

TEHO Brake Cleaner on erittäin nopea ja tehokas jarrujen puhdistusaerosoli. Erityisesti jarrujen ja kytkinten puhdistukseen suunniteltu aerosoli.

TEHO Formula R.T.U

TEHO Formula R.T.U. on käyttövalmis erittäin tehokas kaikkien pestävien pintojen, monikäyttöinen ja taloudellinen puhdistusaine kätevässä sumutinpullossa.

Kemikaalipuolen kolme suurinta asiakasryhmää ovat maatalous, kuljetus ja koneurakointi, joille valmistamme muun muassa, auton- ja konekaluston pesuaineet. Kemikaalit tuotetaan Lempäälän tehtaalla, puhdistus – ja huoltokemikaaleja yli 20 vuoden kokemuksella.

Tuoteperheemme kattaa aina kalustonpesusta desinfiointiin, unohtamatta Suomen eniten myydyintä tuulilasinpesunestettä.

Tehokkuus
96%
Riittoisuus
97%
Tunnettuvuus
90%

ELITE MaxView -88 °C - Tuulilasinpesuneste

Max View -88 °C varmistaa näkyvyyden vaikeissakin olosuhteissa! Se puhdistaa tuulilasin tehokkaasti liasta ja hyönteisistä varmistaen moitteettoman näkyvyyden säässä kuin säässä.

ELITE Super HD - Huippuluokan pesuaine

Elite Super HD on huippuluokan pesuaine, jolla on erinomainen kyky irroittaa erilaisia likakertymiä tehokkaasti. Kehittyneen koostumuksensa vuoksi sopii erilaisille pinnoille. Erinomainen lianirrotuskyky mahdollistaa pesuaineen käytön ympärivuotisissa pesuissa.

ELITE Ultra Protect - Pinnottava shampoo

Laadukas ja nopeakäyttöinen märkävaha, joka antaa suojaavan pinnan sekä helpottaa tulevia pesuja.Laadukas nanoteknologiaan perustuva keraaminen märkävaha pikavahaukseen harjapesukoneissa ja käsivahauksessa.

Asiakkaiden valintoja

SUOSITUIMPIA TUOTTEITAMME

Puhdistusaineidemme kirjo kattaa monipuolisesti erilaiset pinnat ja likatyypit, tarjoten tehokasta ja samalla ympäristöystävällistä puhdistusta. Valikoimamme sisältää myös huoltotuotteita, kuten voiteluaineita ja rasvoja, jotka ovat välttämättömiä yrityksesi koneiden ja laitteiden sujuvalle toiminnalle.

Vastaamme tekemisestämme

LUPAUKSEMME TUOTTEISTAMME

TEHOKKAAT AINEET TEHOSTAVAT TYÖNTEKOA

Tutkimusten mukaan puhdistusaineiden osuus huoltokuluista on alle 4 % ja loppu jakautuu työn ja muiden kustannusten välille. Oikeilla aineilla siis minimoit todelliset kustannukset.

TUOTTEEMME OVAT LAADUKKAITA

Emme ole markkinoiden edullisin, mutta takaamme erinomaisen lopputuloksen tuotteidemme laadukkuuden ansiosta. Laatutuotteet säästävät kustannuksia tehostamalla työntekoa.

TARJOAMME TYYTYVÄISYYSTAKUUN

Kun ostat tuotteen meiltä ja olet keskustellut tilatessasi myyjämme kanssa käyttökohteesta ja tarpeestasi, annamme tuotteillemme tyytyväisyystakuun. Lue lisää.

TARJOAMME TÄYDEN PALVELUN

Tuotteiden tueksi tarjoamme myös täyden palvelun – käyttökoulutuksen, käyttökohteiden seurannan ja raportoinnin. Tarvittaessa etsimme yhteistyökumppanin suorittamaan työn puolestanne.

Referenssit

Asiakkaiden palautetta

[testimonial-slider limit='10']

Uutiset

Viimeisimmät uutiset

Katalogi

Hitech tuoteluettelo

Hitech tuoteluettelo

Aerosolit ja sprayt..... (2-5)

Kemikaalit................ (5-13)

Lisä-aineet................ (14)

Tarvikkeet................ (14-15)

Voiteluaineet............ (16-22)

PDF-tuoteluettelo on turvallista selata tai ladata.  

Hitech tuoteluettelo

Olemme täällä auttamassa

Ota yhteyttä myyjimme

Lauri Kauppi

Sami Nyyrölä

Robert Heinonen

Luukas Mäkelä

Ari Saarinen

Mika Sauren

Kysy tarjous tuotteista tai ota yhteyttä

Annathan yhteystietosi (kuin myös yrityksen tiedot) ja mainitset tuotteet, josta haluat saada tarjouksen.

Täytäthän myös puhelinnumeron, jotta voimme tarvittaessa ottaa yhteyttä teihin puhelimitse ja kartoittaa yhdessä tarkemmin tarpeitanne ja eri tuotteiden soveltuvuutta niihin. Tämä onnistuu parhaiten vuorovaikutteisessa keskustelussa puhelimitse.

Yhteystietojasi ei käytetä muuhun kuin tarjouksen antamiseen.