Maalin ja töhryn poisto

TEHO Maalinpoistaja

 

 

 

 

Erittäin tehokas maalin, lakan, tarrojen ja tiivisteiden poisto aerosoli. TEHO Maalinpoistaja sisältää voimakkaan seoksen kloorattuja liuottimia, emäksisen amiini-alkoholi aktivointi järjestelmän, haihtumisen hidastajia sekä emulsioita.

Tarttuu erittäin hyvin erilaisille ja pystysuorille pinnoille.

 • TEHO Maalinpoistaja poistaa tehokkaasti useimmat emali, alkyyli, akryli, epoksi, vinyyli, polyuretaani ja öljypohjaiset maalit sekä lakat
 • Pehmittää nopeasti vinyylitarrat. Tarrat voidaan poistaa helposti kevyesti raaputtamalla.
 • Irrottaa nopeasti juuttuneet tiivisteet. Liuottaa ja poistaa useimmat tiivisteliimat.
 • Voidaan käyttää turvallisesti useimmille metalleille, kuten raudalle, ruostumattomalle teräkselle, kuparille, alumiinille ja messingille. TEHO Maalinpoistaja sopii myös puupintojen maalinpoistoon.
 • Huuhtoutuu helposti vedellä tai liuottimella
 • Kätevä aerosolipakkaus poistaa sekoitustarpeen, aina oikea annostus

Price: 0.00€

TEHO Töhryn Poistaja

 

 

 

 

Erittäin tehokas graffitien ja töhryjen poistoaerosoli, joka sisältää mm. aromaattisia- ja kloorattuja hiilivetyjä, ketoneita ja alkoholeja. TEHO Töhryn Poistaja poistaa nopeasti pinttyneimmät ja sitkeimmätkin töhryt mm. aerosolimaalit, huopa- ja kuulakynän jäljet, huulipunan, musteet, tarraliimat ja liimat. TEHO Töhryn Poistaja toimii nopeasti ja vähentää päälle maalauksesta, uudelleen verhoilusta (vinyyli), hiekkapuhalluksesta aiheutuvia kustannuksia. Soveltuu useimmille koville pinnoille kuten keraaminenlaatta, lasi, metalli, alumiini, linoleumi jne. 

KÄYTTÖOHJE: 

 • Ravista hyvin.
 • Sumuta n. 20 cm etäisyydeltä puhdistettavalle pinnalle.
 • Anna vaikuttaa hetki ja pyyhi puhtaalla kuivalla liinalla.
 • HUOM! Maalatuille ja muovipinnoille testaa ensin huomaamattomalle alueelle.

Tuote-esite PDF

Price: 0.00€

TEHO Strip Off Plus

 

 

 

 

 

TEHO Strip Off Plus on erittäin tehokas graffitien, maalin, lakan, musteen ja liima jäänteiden poistaja. Tuotetta voidaan käyttää kivi, tiili, betoni, metalli ja tietyillä muovi pinnoilla (testattava muovien kestävyys pienellä alalla). Käytetään laimentamattomana. Biohajoava.

KÄYTTÖOHJE:

 1. Levitetään puhdistettavalle pinnalle esimerkiksi harjalla.
 2. Annetaan vaikuttaa pinnasta riippuen vähintään 1 minuutti, jonka jälkeen puhdistettava pinta voidaan pyyhkiä tai pestä vedellä (tai painepesurilla).
 3. Ongelmallisissa kohteissa voidaan vaikutusaikaa pidentää ja/tai uusia käsittely, mikäli huuhtelun jälkeen jäämiä tai tahroja ilmenee.
 4. HUOM! Testaa aina tuotteen sopivuus puhdistettavalle pinnalle ensin pienellä alueella.
 5. Kohteet joissa huokoisille pinnoille halutaan töhryjä tai graffiteja vastaan lisäsuojaa, suositellaan puhdistuksen jälkeen käytettäväksi esim. TEHO Anti-Graffiti Protect –tuotetta, jolla käsitellyt pinnat on vieläkin helpompi puhdistaa.

Tuotenumero: 3598

 

Tuote-esite PDF

Price: 0.00€

TEHO Anti-Graffiti Protect

 

 

 

 

Erittäin tehokas kovien ja huokoisten pintojen graffitien ja töhryjen suoja-aine. Tuote on vesipohjainen suoja-aine, joka muodostaa pitkäkestoisen suojan koville ja huokoisille pinnoille graffiteja, töhryjä, sääolosuhteita ja ilmansaasteita vastaan. 

Voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa mm. betoni-, tiili-, kivi, ym. –pintojen suojaukseen. Tuote muodostaa läpinäkyvän yleensä lähes huomaamattoman suojakalvon, joka estää graffitien ja töhryjen pääsyn itse käsiteltävään pintaan.

Pesun yhteydessä suojakalvoon tarttunut graffiti tai töhry irtoaa helposti käytettäessä esim. Hitech Chemicals TEHO-tuotesarjan maalin, graffitien ja töhryjen poistoaineita.

KÄYTTÖOHJE:

 1. Esivalmistelut: Poista graffiti, töhryt, maali, lika, vaha tai öljy käsiteltävältä pinnalta.
 2. Levitetään suoja-aine pinnalle harjalla, telalla tai ruiskuttamalla. Tuote levitetään raakana. Lisää vähintään 2  kerrosta, betonipinnoille mieluiten 3 kerrosta. Käsittely lämpötila +5°C – 40°C.
 3. Kontaktiaika: Täysin veden ja graffitinpitävä suoja 2 tuntia käsittelystä. Kuivumisaika normaalisti 4 tuntia. Optimaalinen suoja saavutetaan 72 tunnin jälkeen.
 4. Tuotteen kulutus riippuu käsiteltävän pinnan huokoisuudesta. Kulutus keskimäärin 0,125 – 0,25 litraa/m2.
 5. Pinnan puhdistus graffien tai töhryjen jälkeen: Suositellaan käytettäväksi Hitech Chemicals TEHO-tuotesarjan maalin, graffitien ja töhryjen poistoaineita. Osa suojakalvosta irtoaa pesussa, joka on sen tarkoitus; graffiti tai töhryt irtoavat suojakalvon mukana.
 6. Uudelleen suojaus: Aiemmin käsitellyt pinnat suositellaan suojattavaksi jokaisen töhryn poiston jälkeen 1-3 käsittelykertaa. 

Tuotenumero:   304105

 

Tuote-esite PDF

Price: 0.00€