Tuotteet

TUOTELUETTELO

Hitech Chemicals Finland Oy valmistuttaa ja maahantuo markkinoiden tehokkaimpia puhdistusaineita ja huoltotuotteita. Olemme erikoistuneet ammattikäyttöön suunniteltuihin tuotteisiin, jotka tehostavat työtä ja ratkaisevat ongelmia. Tutkimusten mukaan puhdistusaineiden osuus huoltokuluista on alle 4%, ja loppu jakautuu työn ja muiden kustannusten välille. Me tarjoamme sinulle markkinoiden parhaat ratkaisut todellisten huoltokustannusten minimointiin.

Päivitämme parhaillamme tuoteluettelon tietoja. Tuoteluettelossa on
esiteltynä vain osa edustamistamme tuotteista. Uusia tuotetietoja
julkaistaan lähiaikoina.

Esimerkkejä tuotteistamme:

  • PutkiBioPlus on ammattikäyttöön suunniteltu biologinen rasvanerottimien ja putkistoiden puhdistus/kunnossapitoaine. Hajottaa luonnonmukaisesti orgaaniset jätteet ja poistaa epämiellyttävät hajut. Käytetään ravintoloissa, teollisuudessa, asuinkiinteistössä, pienpuhdistamoissa, jne. tehostamaan ennaltaehkäisevästi putkistojen ja sakokaivojen kunnossapitoa.  PutkiBioPlus on palvelutuote. Ota yhteyttä myyntiimme niin kerromme lisää tuotteen ominaisuuksista, ja tulemme mielellämme kartoittamaan ongelmakohteenne huoltotarpeet, sekä annamme kokonaisvaltaisen tarjouksen rasva- ja hajuongelmien hallinnasta.
  • TEHO Foaming Coil Cleaner on helppokäyttöinen ja nopea aerosoli ilmastointi ja jäähdytyslaitteiden, sekä kennojen, suodattimien ja lauhduttimien puhdistukseen ja huoltoon. Se helpottaa laiteiden kunnossapitoa ja huoltoa ja sitä kautta säästää aikaa ja rahaa! Sen erittäin hyvin tarttuva vaahto takaa pitkän kontaktiajan ja täydellisen peiton. Erinomainen tuote ilmalämpöpumppujen puhdistuksessa. Uutuutena myös kaksitehoinen TEHO Foaming Coil Cleaner+
  • Markkinoiden tehokkaimmat tuotteet hajunpoistoon. Biologiset hajunpoistoaineet tuhoavat luonnonmukaisesti epämiellyttävät hajut kovilta pinnoilta, tekstiileistä, viemäreistä, autoista ja muista kulkuneuvoista, käymälöistä, jäteastioista, jne.
  • Suomen edullisimmat Zep-tuotteet. Mikäli käytät Zep-tuotteita, ota yhteyttä myyntiimme.

Painopisteemme on ammattikäyttöön ja teollisuuteen tarkoitetuissa ympäristöystävällisissä, pääosin biohajoavissa tuotteissa.

Tarjoamme erikoispuhdistusaineita ja huoltotuotteita:

  • Kiinteistöhuoltoon
  • Teollisuuteen
  • Kunnossapitoon
  • Ilmastointi- ja kylmähuoltoon
  • LVI-huoltoon

Tuotteita varastosta ja tilauksesta

Sivustoltamme löydät esimerkkejä eniten myymistämme tuotteista. Nämä tuotteet kuuluvat varasto-ohjelmaamme ja niiden toimitusaika on yleensä 1-2 arkipäivää. Toimitamme erikoispuhdistusaineita ja huoltotuotteita myös tilauksesta, toimitusaika 1-2 viikkoa.

Yleiset toimitusehdot

Kaikessa tavara- ja palvelukaupassa sovelletaan Hitech Chemicals Finland Oy:n Yleisiä toimitusehtoja. Voimassaolevat toimitusehdot löydät tästä linkistä liitetiedostona (PDF-tiedosto).

Ota yhteyttä myyntiimme puhelimitse 040-501 2175 tai 0207 434 780, niin kerromme lisää tarjoamistamme tuotteista ja palveluista.

Leave a Reply