TEHO Ultrakiilto Plus Autoshampoo

Hitech Chemicals » Tuoteluettelo » Autot ja kuljetus » TEHO Ultrakiilto Plus Autoshampoo

 

 

 

 

Ammattikäyttöön tarkoitettu tehokas ja hellävarainen autoshampoo, joka jättää peilikiiltävän pinnan.

TEHO Ultrakiilto Plus Autoshampoo on tehokas ja hellävarainen autoshampoo, joka sisältää valikoituja vahoja ja polymeerejä, jättäen suojaavan molekyylikerroksen ja peilikiiltävän pinnan. Säännöllisesti käytettynä estää lian tarttumista ja helpottaa tulevia pesukertoja.

Suositellaan käytettäväksi käsinpesussa sienellä tai pesukintaalla pestäessä. Soveltuu henkilöautojen, pakettiautojen, moottoripyörien, veneiden, jne. ajoneuvojen pesuun. Tuote muodostaa runsaasti aktiivista vaahtoa, mutta huuhtoutuu helposti. Mietona liuoksena voidaan käyttää myös auton sisätilojen puhdistuksessa.

Tuote on lähes pH neutraali (pH 8,0) ja “vahaturvallinen”, eikä vaurioita maali, muovi, kromi, lasi tai lakkapintoja ohjeen mukaan käytettynä. Yli 80%:sesti biohajoava.

KÄYTTÖOHJE:

Älä anna pesuaineen kuivua pestävälle pinnalle. Vältä ajoneuvon pesua suorassa auringonpaisteessa tai pintojen ollessa kuumat. Paras pesutulos saavutetaan käsinpesussa.

Esipesu ja painepesu:

  1. Käytä likaisilla pinnoilla esipesuaineena esim. TEHO Roadex Kalustopesua.
  2. Ruiskuta pestävälle pinnalle alhaalta ylös seoksena 1-5%. Paras tulos saavutetaan painepesurin vaahdottajaa käyttämällä, jolloin pinnalle muodostuu pesua tehostava aktiivinen paksu vaahtokerros eli snow foam.
  3. Anna vaikuttaa muutama minuutti, älä anna pesuaineen kuivua pestävälle pinnalle.
  4. Huuhtele painepesurilla kylmällä tai lämpimällä vedellä ylhäältä alas.

Käsinpesu:

  1. Suorita huolellinen esipesu.
  2. Sekoita 10-20 litran ämpäriin pesuainetta 1 - 4 korkillista tuotetta.
  3. Pese ajoneuvo käyttäen hyvälaatuista pesusientä tai –kinnasta. HUOM! Pinttyneen lian irroituksessa sieneen tai pesukintaaseen voidaan kaataa muutama tippaa tuotetta laimentamattomana.
  4. Älä anna pesuaineen kuivua pestävälle pinnalle. Vältä ajoneuvon pesua suorassa auringonpaisteessa tai pintojen ollessa kuumat.
  5. Huuhtele painepesurilla tai mieluummin vesiletkulla.
  6. Pinnat voidaan lopuksi kuivata hyvälaatuisella säämiskällä tai mikrokuitukuivausliinalla, joka vielä tehostaa pestyjen pintojen kiiltoa. 

Tuotenumero: 2030

Tuote on pakattu 5 Litran muoviastiaan. Myyntierä on yksi (1) laatikko, joka sisältää 4 astiaa. Ammattikäyttöön.

 

Tuote-esite PDF

Price: 0.00€