TEHO Strong Cherry

Hitech Chemicals » Tuoteluettelo » LVIS » TEHO Strong Cherry

 

 

 

 

Erittäin tehokas hankaava käsienpesuaine korjaamoille ja teollisuuteen. Poistaa öljyn ja polttonesteiden hajuja.

TEHO Strong Cherry on ammattikäyttöön suunniteltu, nestemäinen käsienpesuaine, jossa on puhdas ja raikas kirsikan tuoksu.

Erinomainen öljyn, rasvan, tervan, hiilen, asfaltin, jarrunesteen jne. poistamiseen. Suunniteltu poistamaan vaikea lika käsistä hellävaraisesti. Kirsikan tuoksu poistaa tehokkaasti esimerkiksi dieselin ja polttoaineen hajujäänteet. 

TEHO Strong Cherry ei sisällä liuottimia ja on biologisesti hajoavaa. TEHO Strong Cherry sisältää korkealaatuisia polylaktidisia mikrohiukkasia, jotka ovat hellävaraisia iholle ja erityisesti kehitetty ihon puhdistamiseen ja hankaaviin ominaisuuksiin.

TEHO Strong Cherry on riittoisa, pieni määrä riittää vaikean lian puhdistamiseen. Puhdistuksen jälkeen kädet ovat puhtaat, hoidetut ja miellyttävän pehmeät. Allergisoimaton, ei yleensä ärsytä edes herkkää ihoa. Voidaan käyttää säännölliseen käsien pesuun useita kertoja päivässä. ph 6.

Soveltuu käytettäväksi:

Erinomainen mekaniikka-, tulostin-, tehdas- ja teollisuusalalle sekä korjaus- ja huoltohenkilöstölle. Autokorjaamoihin, siivous- ja huoltopalveluihin, huoltoasemille ja teollisuuskoneiden käyttäjille.

KÄYTTÖOHJEET:

  1. Annostele pieni määrä käsiisi ja hankaa käsiäsi yhteen.
  2. Lisää vähän vettä ja jatka hankausta.
  3. Huuhtele kädet hyvin.

AMMATTIKÄYTTÖÖN

Tuotenumero: 1082

Annostelupumppu myydään erikseen (Tuotenumero 9035).

Saatavilla myös seinäteline (Tuotenumero 9035/80-S).

 

Tuote-esite PDF

Price: 0.00€