TEHO Autopesu All-In-One

Hitech Chemicals » Tuoteluettelo » Autot ja kuljetus » TEHO Autopesu All-In-One

 

 

 

 

Erittäin tehokas autoshampoo ja painepesuaine, joka lisää pintojen kiiltoa.

Tuote on erittäin tehokas akryylipohjainen autoshampoo, joka jättää suojaavan molekyylikerroksen ja lisää pinnan kiiltoa. Tuote on suunniteltu ammattikäyttöön Suomen olosuhteisiin.

Voidaan käyttää ajoneuvojen esipesussa/painepesussa, sekä käsinpesussa sienellä tai pesukintaalla. Voidaan käyttää henkilöautojen, pakettiautojen, rekkojen ja kaluston pesussa. Poistaa tehokkaasti maantielikaa, ilmansaasteita, polttoainejäämiä, lintujen jätöksiä sekä hyönteisten jälkiä. Tuote muodostaa runsaasti aktiivista vaahtoa, mutta huuhtoutuu helposti.

Edullinen käyttää: käyttöliuos normaalipesussa painepesurilla 1-5%, ja käsinpesussa sienellä tai pesukintaalla riittää 10-20 litran ämpäriin 1 - 4 korkillinen pesuainetta. Tuote on “vahaturvallinen” käytettäessä enintään 5% seoksena, eikä vaurioita maali, kromi, lasi tai lakkapintoja. Biohajoava.

KÄYTTÖOHJE:

Älä anna pesuaineen kuivua pestävälle pinnalle. Vältä ajoneuvon pesua suorassa auringonpaisteessa tai pintojen ollessa kuumat.

Esipesu ja painepesu:

  1. Ruiskuta pestävälle pinnalle alhaalta ylös seoksena 1-5%. Paras tulos saavutetaan painepesurin vaahdottajaa käyttämällä, jolloin pinnalle muodostuu pesua tehostava aktiivinen paksu vaahtokerros eli snow foam.
  2. Anna vaikuttaa muutama minuutti, älä anna pesuaineen kuivua pestävälle pinnalle.
  3. Huuhtele painepesurilla kylmällä tai lämpimällä vedellä ylhäältä alas.

Käsinpesu:

  1. Sekoita 10-20 litran ämpäriin pesuainetta 1 - 4 korkillinen tuotetta.
  2. Pese ajoneuvo käyttäen hyvälaatuista pesusientä tai –kinnasta.
  3. Älä anna pesuaineen kuivua pestävälle pinnalle. Vältä ajoneuvon pesua suorassa auringonpaisteessa tai pintojen ollessa kuumat.
  4. Huuhtele painepesurilla tai mieluummin vesiletkulla.
  5. Pinnat voidaan lopuksi kuivata hyvälaatuisella säämiskällä tai mikrokuitukuivausliinalla, joka vielä tehostaa pestyjen pintojen kiiltoa.

Tuotenumero: 2131

Tuote-esite PDF

Price: 0.00€