TEHO Anti-Graffiti Protect

Hitech Chemicals » Tuoteluettelo » Kiinteistöhuolto » TEHO Anti-Graffiti Protect

 

 

 

 

Erittäin tehokas kovien ja huokoisten pintojen graffitien ja töhryjen suoja-aine. Tuote on vesipohjainen suoja-aine, joka muodostaa pitkäkestoisen suojan koville ja huokoisille pinnoille graffiteja, töhryjä, sääolosuhteita ja ilmansaasteita vastaan. 

Voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa mm. betoni-, tiili-, kivi, ym. –pintojen suojaukseen. Tuote muodostaa läpinäkyvän yleensä lähes huomaamattoman suojakalvon, joka estää graffitien ja töhryjen pääsyn itse käsiteltävään pintaan.

Pesun yhteydessä suojakalvoon tarttunut graffiti tai töhry irtoaa helposti käytettäessä esim. Hitech Chemicals TEHO-tuotesarjan maalin, graffitien ja töhryjen poistoaineita.

KÄYTTÖOHJE:

  1. Esivalmistelut: Poista graffiti, töhryt, maali, lika, vaha tai öljy käsiteltävältä pinnalta.
  2. Levitetään suoja-aine pinnalle harjalla, telalla tai ruiskuttamalla. Tuote levitetään raakana. Lisää vähintään 2  kerrosta, betonipinnoille mieluiten 3 kerrosta. Käsittely lämpötila +5°C – 40°C.
  3. Kontaktiaika: Täysin veden ja graffitinpitävä suoja 2 tuntia käsittelystä. Kuivumisaika normaalisti 4 tuntia. Optimaalinen suoja saavutetaan 72 tunnin jälkeen.
  4. Tuotteen kulutus riippuu käsiteltävän pinnan huokoisuudesta. Kulutus keskimäärin 0,125 – 0,25 litraa/m2.
  5. Pinnan puhdistus graffien tai töhryjen jälkeen: Suositellaan käytettäväksi Hitech Chemicals TEHO-tuotesarjan maalin, graffitien ja töhryjen poistoaineita. Osa suojakalvosta irtoaa pesussa, joka on sen tarkoitus; graffiti tai töhryt irtoavat suojakalvon mukana.
  6. Uudelleen suojaus: Aiemmin käsitellyt pinnat suositellaan suojattavaksi jokaisen töhryn poiston jälkeen 1-3 käsittelykertaa. 

Tuotenumero:   304105

 

Tuote-esite PDF

Price: 0.00€