TEHO Alkodesi

 

 

 

 

TEHO Alkodesi on tehokas ja käyttövalmis pintojen desinfiointiaine (Biosidi TP2-TP4) kätevässä 750ml sumutinpullossa. 

Denaturoitu etanoli tuhoaa tehokkaasti bakteerit, homeet, hiivat ja useimmat virukset (poislukien vaipattomat virukset, bakteeri-itiöt ja mykobakteerit):

  • Pinnoilta ja välineistä ihmisten ja eläinten terveydenhuollossa (terveyskeskukset, lääkäri-, hammaslääkäri-, ja eläinlääkäriasemat) kauneussalongeissa, tatuointi studioissa, jne.
  • Pinnoilta ja välineistä, jotka saattavat tulla kosketuksiin ruokien ja juomien kanssa.

KÄYTTÖOHJE (Oheiset ohjeet luettava ennen käyttöä):

Käytetään laimentamattomana. Kontaktiaika vähintään = 5 minuuttia. Kulutus 20-50 ml per 0,5m². Puhdista pinnat ja välineet ennen tuotteen käyttöä. Kostuta pinnat kangas- tai paperiliinalla, joka on kostutettu TEHO Alkodesi -tuotteella. Välineet puhdistetaan upottamalla ne TEHO Alkodesiin. Odota kunnes pinnat tai välineet ovat kuivat ennen niiden uudelleen käyttöä.

Täyttää Eurooppalaiset standardien asettamat vaatimukset

(EN1500, EN13624, EN 13697, EN13727):

  • EN 1500 Hygieeninen käsidesinfektio (faasi 2/vaihe 2)
  • EN 13624 Kvantitatiivinen suspensiotesti fungisidisen ja yesti sidisen tehon osoittamiseksi terveydenhuollossa (faasi 2/vaihe 1)
  • EN 13697 Ei-huokoisten pintojen testi elintarvike- ja muilla teollisuuden aloilla, kotitalouksissa sekä laitoksissa käytettäville desinfektioaineille. Bakterisidinen, fungisidinen ja jestisidinen teho (faasi 2/ vaihe 2)
  • EN 13727 Kvantitatiivinen suspensiotesti bakterisidisen tehon osoittamiseksi terveydenhuollossa (faasi 2/vaihe 1)

AMMATTIKÄYTTÖÖN

Tuotenumero: 1069

Tuote-esite PDF

Price: 0.00€