TEHO Air Max

 

 

 

 

Omenan tuoksuinen hajujen neutralointiaine ja ilmanraikastin. Nyt saatavilla myös mandarinin ja passion tuoksuisena.

TEHO Air Max on hajujen neutralointiaine ja ilmanraikastin, joka neutraloi ja sitoo epämiellyttävät hajut. Tuotteen raikas omenan tuoksu raikastaa ilman välittömästi pahoista hajuista, ja samanaikaisesti sen sisältämät molekyylit tekevät työtään ja neutraloivat hajujen aiheuttajat. Aerosolipullossa on tehosuutin, joka levittää tuotetta lyhyelläkin painalluksella laajalle alueelle.

Suositellaan käytettäväksi toimistoissa, neuvotteluhuoneissa, ravintoloissa, keittiöissä, tupakointitiloissa, jätehuoneissa, palvelutaloissa, kuntosaleilla, jne.

KÄYTTÖOHJE:

Yleistä sisäilman neutraloinnista/raikastuksesta: Esimerkiksi kokoushuoneissa, ravintolasaleissa ja tupakointitiloissa suositellaan käytettäväksi, kun ihmiset ovat poistuneet tilasta. Tuotetta sumutetaan lyhyt sumutus, joka riittää isollekin alueelle (jopa 100-200m2).

  1. Sumutasuoraanhajunlähteeseen, huoneilmaan tai haisevalle pinnalle.
  2. Annatuotteenvaikuttaa.Tuotteenraikas omenan tuoksu katoaa yleensä alle vuorokaudessa ja jättää jälkeensä neutraalin raikkaan ilman.
  3. Ilmanneutraloinnissa/raikastuksessa käsiteltyä huonetilaa voidaan käyttää muutaman minuutin kuluttua, paras lopputulos saavutetaan kun annetaan vaikuttaa yön yli.

Tuote-esite PDF

Price: 0.00€